حریق خانه متروکه در گرگان/ مسئولیت ایمنی این خانه ها به عهده مالک است

|
۱۴۰۰/۱۰/۲۵
|
۱۵:۴۵:۰۶
| کد خبر: ۱۲۸۶۴۶۸
حریق خانه متروکه در گرگان/ مسئولیت ایمنی این خانه ها به عهده مالک است
رئیس سازمان آتش نشانی گرگان از حریق خانه متروکه در گرگان خبر داد و گفت: مسئولیت ایمنی این خانه ها به عهده مالک است.

به گزارش خبرگزاری برنا از گرگان؛ موسی الرضا صفری اظهار کرد: دو تیم عملیاتی از ایستگاه شماره یک آتش نشانی گرگان حوالی ساعت ۸ صبح امروز به دنبال گزارش شهروندان به سامانه ۱۲۵ مبنی بر رویت یک مورد حریق منزل مسکونی در لاله سوم پشت پارکینگ طبقاتی اعزام شدند.

رئیس سازمان آتش‌نشانی تصریح کرد: در این حادثه ساختمان متروکه ای به دلیل نگهداری حجم زیادی از ضایعات و داشتن سقف شیروانی دچار حریق شده بود که به دلیل عدم حضور مالک نیروهای عملیاتی با برش قفل درب ورودی به داخل ساختمان راه پیدا کردند و پس از دسترسی اقدام به لوله کشی، آبرسانی و اطفاء حریق نمودند.

وی افزود: خوشبختانه این حادثه هیچ مصدومی نداشت و با اقدام به موقع نیروهای عملیاتی از سرایت حریق به منازل مجاور جلوگیری به عمل آمد.

صفری با اشاره به ساختمانهای متروکه اظهار کرد: بر اساس قانون مسئولیت ایمنی این ساختمان ها برعهده مالک آن بوده و در صورت وقوع هر نوع حادثه مالک در قبال آن مسئول است از این رو توصیه می‌شود که نسبت به ایمن سازی این اماکن اقدام شود.

صفری یادآور شد: وجود انبارهای ضایعات علاوه بر اینکه سیمای شهر را به هم میزند خطر آتش سوزی و سرایت آن به منازل مجاور را دارد و اطفاء حریق در این انبار ها بسیار سخت و پر زحمت است.

انتهای پیام

نظر شما
پیشنهاد سردبیر
رایتل
بانک سپه
بانک صادرات
بلیط هواپیما
دندونت
رایتل
بانک سپه
بانک صادرات
بلیط هواپیما
دندونت
رایتل
بانک سپه
بانک صادرات
بلیط هواپیما
دندونت