دلایل بی‌کیفیت شدن دوربین موبایل و راه حل‌های آن

۱۳۹۹/۰۳/۱۲ - ۱۰:۵۳:۳۰
کد خبر: ۱۰۰۹۳۵۳
دلایل بی‌کیفیت شدن دوربین موبایل و راه حل‌های آن
دلایل مختلفی برای پایین آمدن کیفیت دوربین گوشی وجود دارد به طور مثال اگر تلفن همراه بارها به زمین بیفتد عکس‌هایی که با دوربین گرفته می شود تار است.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری برنا؛ شاید برای شما هم پیش آمده باشد که پس از چند وقت استفاده کیفیت دوربین گوشی موبایلتان کاهش پیدا کند.

اول از همه،باید هر گونه مشکل نرم‌افزاری و یا فیزیکی تلفن همراه و دوربین بررسی شود. بنابراین ابتدا باید مطمئن شد که لنز کثیف نیست و آخرین برنامه و سیستم به‌روزرسانی برای دستگاه نصب شده است.

یکی از روش های مقدماتی برای رفع مشکل کاهش کیفیت دوربین، تنظیم مجدد تنظیمات برنامه دوربین  است و باید طمئن شوید مشکل وابسته به نرم‌افزار نیست و همچنین دوربین را در موقعیت‌های مختلف آزمایش کنید.

نکاتی که دلالت بر خرابی فیزیکی دوربین گوشی دارد

صدا دادن لنز دوربین گوشی

صدا دادن لنز دوربین گوشی از دسته مشکلاتی است که راه حل آن تنها تعویض دوربین گوشی است. دلایل متفاوتی وجود دارد که در نهایت منجر به این اختلال می شود. به طور مثال خیس شدن دوربین گوشی یا باقی ماندن رطوبت از مواردی هستند که اختلالات عجیبی در عملکرد دوربین گوشی ایجاد می کنند و باید دوربین گوشی را تعویض کنید.

خراب شدن شیشه دوربین باعث کاهش کیفیت و تار شدن عکس می شود 

خش دوربین

تار شدن تصاویر دوربین گوشی دلایل مختلفی می تواند داشته باشد یکی از رایج ترین دلایل آن، لرزش دست در زمان عکس برداری است.  اگر نمی توانید لرزش دستتان را در تصاویر سلفی یا عکسای با دوربین عقب حفظ کنید، بهتر است از قابلیت تایمر دوربین استفاده کنید. اما در صورتی که لنز را تمیز می کنید، از تایمر هم استفاده می کنید اما هنوز تصاویرتان تار و بی کیفیت هستند باید به سلامت شیشه محافظ دوربین شک کنید.  شیشه لنز دوربین، مانند گلس صفحه نمایش حکم یک محافظ را دارد که باید از لنز دوربین گوشی محافظت کند. برخورد اشیا تیز یا فلزی مانند کلید باعث می شود که شیشه دوربین دچار خط و خش و یاحتی شکستگی شود. در چنین شرایطی تعویض شیشه دوربین مشکل تار بودن و بی کیفیت شدن تصاویر را حل می کند.

دلایل که نشان از مشکل داخلی گوشی موبایل دارد

فوکوس خود به خود دوربین یا فوکوس نکردن دوربین

مشکل فوکوس دوربین بسیار رایج است. گاهی اوقات با تنظیم فوکوس دوربین گوشی این مسئله حل می شود اما در صورتی که این مشکل مدت زمان زیادی ادامه داشته باشد نشان دهنده مشکل اساسی دوربین گوشی است. در صورتی که تحت هیچ شرایطی موفق به فوکوس نمی شوید، باید دوربین گوشی را تعویض کنید.

خارج شدن گوشی از حالت دوربین به صورت خودکار

یکی از مشکلات رایج دوربین گوشی ها این است که به صورت خودکار دوربین بسته می شود و نمی توانید عکس بگیرید. برای حل این مشکل باید یکبار گوشی را ریست کرده و حافظه ی پنهان دوربین را هم خالی کنید.

 اگر مشکل حل نشود و همچنان دوربین اجازه تصویر برداری را ندهد، باید اتصال دوربین به برد را بررسی کنید. که نیازمند کمک گرفتن از تعمیرکار حرفه ای است.

در عین حال راه حل هایی وجود دارد که انجامشان کیفیت دوربین‌ تلفن همراه‌ را افزایش می‌دهد.

یک ثانیه بیشتر صبر کنید

دوربین گوشی‌های موبایل در کسری از ثانیه می‌توانند از سوژه‌ تصویربرداری کنند. در واقع با زدن کلید شاتر دوربین گوشی تازه آماده انجام عملیات پردازشی می‌شود و باید تا پایان این عملیات دست‌تان را دقیقا ثابت در همان وضعیت نگه‌دارید. حتی بعد از این که از ثبت شدن عکس مطمئن شدید، برای اطمینان بیشتر، دست‌تان را برای یک ثانیه بیشتر ثابت نگه‌دارید.

تا حد امکان استفاده از فلاش را فراموش کنید

فلاش

نوری که توسط فلاش LED دوربین گوشی ایجاد می‌شود معمولا بسیار نامنظم بوده و سایه‌های غیر طبیعی را در عکس ایجاد می‌کند. سعی کنید از فلاش LED تنها در زمانی که هیچ جزیی از عکس بدون آن معلوم نمی‌شود، استفاده کنید. همچنین سعی کنید مود اتوماتیک فلاش را غیرفعال کنید .

بهره گیری ازHDR

HDR

مود HDR قابلیتی‌ است که کمک زیادی به کیفیت خروجی تصاویر می‌کند. این قابلیت به عکس‌هایی که در نور آفتاب، محیط بیرون، منظره و یا چهره گرفته می‌شوند کمک می‌کند تا توازنی عالی در رنگ‌ و روشنایی تصاویر ایجاد کند. البته باید دقت کنید که از این مود برای زمانی که سوژه در حال حرکت است استفاده نکنید؛ چرا که نتیجه آن تصاویری تار و بدون جزییات خواهد بود.

از یک اپلیکیشن دوربین دیگر استفاده کنید

 اگر فکر می‌کنید اپلیکیشن دوربین گوشی شما عملکرد پردازشی مناسبی ندارد، می‌توانید از آپ‌های دیگر بهره ببرید.

نظر شما
بازرگانی برنا
لالالند
دندونت
سلام پرواز
بازرگانی برنا
لالالند
دندونت
سلام پرواز
بازرگانی برنا
لالالند
دندونت
سلام پرواز