استاندار اصفهان:

توسعه شهرستان خور و بیابانک باید تسریع یابد

۱۳۹۸/۰۵/۱۳ - ۱۲:۲۹:۳۷
کد خبر: ۸۸۰۵۱۵
توسعه شهرستان خور و بیابانک باید تسریع یابد
استاندار اصفهان با تاکید بر تسریع اجرای طرح توسعه شهرستان خور و بیابانک اظهار داشت: کمیته های کشاورزی و صنایع وابسته، میراث فرهنگی و گردشگری و صنعت و معدن باید در راستای طرح توسعه شهرستان تشکیل شود.

به گزارش خبرگزاری برنا در اصفهان، عباس رضایی در اولین جلسه طرح توسعه شهرستان خور و بیابانک که با حضور فرماندارو نماینده این شهرستان در مجلس شورای اسلامی و مدیران کل دستگاه های اجرایی استان برگزار شد، با اشاره به اینکه در سال گذشته طرحی برای توسعه وزارت کشور و با همکاری سازمان برنامه و بودجه اجرایی شد، افزود: بر اساس این طرح، هریک از استان های کشور براساس شاخص های توسعه، یکی از شهرستان های خود را به عنوان کمتر توسعه یافته به وزارت کشور معرفی کردند که از استان اصفهان، شهرستان خور و بیابانک به وزارت کشور معرفی شد تا طرح ویژه ای برای توسعه آن اجرا شود.

استاندار اصفهان بر تشکیل سه کمیته برای بررسی اجرای طرح های مورد نیاز در این شهرستان بر اساس سند طرح توسعه خور و بیابانک تاکید کرد .

عباس رضایی با اشاره به تسریع در اجرای طرح توسعه این شهرستان گفت: در این راستا باید از تجربیات و دستاوردهای سایر استان ها استفاده کرد.

استاندار اصفهان با اشاره به اینکه کمیته های کشاورزی و صنایع وابسته، میراث فرهنگی و گردشگری و صنعت و معدن بدین منظور مصوب شده است خاطرنشان کرد: این کمیته ها تا ۱۲ روز آینده طرح های مورد نیاز برای توسعه این شهرستان ها را برای بررسی در کمیته زیرساخت ها متشکل از مدیران کل راه و شهرسازی، آب منطقه ای، برق ، مخابرات، گاز، راه و شهرسازی، پشنهاد دهند.

  رضایی با اشاره به اینکه برای اجرای این طرح باید از کمک بخش خصوصی، دولتی و نهادها از جمله ازجمله بنیاد مستعفان و برکت استفاده کرد، اظهار داشت: خور و بیابانک منطقه ای بکر و مستعد برای سرمایه گذاری و توسعه آن به همت و تلاش نیاز است.

استاندار اصفهان با بیان اینکه برگزاری جلسات برای اجرای توسعه خور و بیابانک باید کاربردی باشد،  جلسه بعدی که ۱۵ روز آینده برگزار خواهد شد، باید اقدامات انجام شده برای توسعه شهرستان خور و بیابانک گزارش شود.

ایوب درویشی، معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری اصفهان نیز در این جلسه هدف از اجرای این طرح را توانمند کردن مردم منطقه و توسعه اشتغال و کارآفرینی در این شهرستان براساس ظرفیت های آن و با مشارکت بخش خصوصی برشمرد.

گفتنی است در این جلسه ظرفیت های بومی منطقه از جمله در زمینه های " کشاورزی و دامپروی " از جمله کشت گیاهان دارویی و پرورش شتر و شترمرغ، " گردشگری" و " معدن " تبادل نظر شد.

 

 

 

نظر شما
بازرگانی برنا
لالالند
دندونت
سلام پرواز
بازرگانی برنا
لالالند
دندونت
سلام پرواز
بازرگانی برنا
لالالند
دندونت
سلام پرواز