کودکانی که قربانی آرزوهای والدین شدند/ از قهرمان گلف جهان تا آراتِ ایران

۱۴۰۲/۰۳/۰۶ - ۱۲:۲۰:۲۱
کد خبر: ۱۴۷۸۴۴۲
کودکانی که قربانی آرزوهای والدین شدند/ از قهرمان گلف جهان تا آراتِ ایران
والدین سرکوب گر برای داشتن فرزندی افتخار آفرین با جسم و روح او چه می کنند و افتخارات اینستاگرامی برای آن بچه به چه قیمتی تمام می شود؟

به گزارش خبرنگار باشگاه جوانی خبرگزاری برنا، طی چند هفته اخیر خبر بازگشت آرات به ایران، پسربچه ای که از او با عنوان نابغه ورزشی یاد می شود سر و صداهای زیادی به همراه داشت.

پسری که تنها 10 سال سن دارد اما با انجام حرکات آکروباتیک از کودکی توجه همه را به خود جلب کرد.

آرات به لیورپول می رود و بعد از مدتی بی سر و صدا به ایران باز می گردد و جذب باشگاه سپاهان می شود اما این باشگاه بعد از مدت کوتاهی از قطع همکاری با این کودک خبر می دهد، آن هم به دلیل اینکه فشار وارد شده به کودک منجر به بسته شدن صفحه رشد او در 10 سالگی شده است.

آرات یکی از بی شمار کودکانی است که از بدو تولد جلوی دوربین بوده تا 6 میلیون فالوئر چشم عضلات شکم بچه ای بدوزند که از کودکی شش تکه شده است! ما در اینستاگرام با نمونه های زیادی از این بچه ها مواجهیم، کودکی که در 5 سالگی جلوی دوربین می نشیند و باید مثل یک آمریکایی اصیل و با استرس سوالات مادر را با زبانی بیگانه پاسخ دهد، پسری که عدم علاقه اش به نواختن پیانو بارها در ویدیوهای منتشر شده از سوی خانواده نمایان شده اما همچنان والدین با بادی در غبغب از استعداد بی نظیر موسیقی فرزندشان صحبت می کنند و...

نوزاد انسان از جمله جاندارانی است که برای حداقل ده سال به حمایت والدین برای زنده ماندن و رشد نیاز دارد و همین امر رابطه ای تنگاتنگ با والدین می سازد که می تواند بسیار سازنده یا ویرانگر باشد.

یکی از هولناک ترین و ویرانگرترین نوع رابطه، استفاده والدین از فرزندان برای برآورده کردن آرزوهای دست نیافته خودشان است.

در سال 2019 کتاب بسیار مهمی با عنوان «وسعت یا عمق» اثر دیوید اپستین منتشر شد که حاوی مطالب تکان دهنده ای درباره انتقاد از والدینی بود که برای هر نفس کودک نقشه ای کشیدند.

کتاب با مقایسه دو ابر قهرمان ورزشی؛ راجرد فدرر قهرمان تنیس و تایگر وودز قهرمان گلف آغاز می شود، پدر تایگر از روی روروئک آموزش او را آغاز می کند اما فدرر تا سال های پایان نوجوانی هنوز رشته ورزشی خود را انتخاب نکرده بود.

کل کتاب با تکیه بر پژوهش های دانشمندان علوم مختلف روی این تأکید دارد که درصد موفقیت بالاتر و برتری خلاقیت با کسانی است که دوران کودکی را کودکانه سپری کردند و تجربه زیسته آزاد با طیف گسترده دارند.

اما سوال اینجاست که والدین سرکوب گر برای داشتن فرزندی افتخار آفرین با جسم و روح او چه می کنند و افتخارات اینستاگرامی برای آن بچه به چه قیمتی تمام می شود؟ 

باشگاه جوانی خبرگزاری برنا در پرونده ای ویژه به سراغ کارشناسان و روانشناسان رفته تا این موضوع را به صورتی دقیق آسیب شناسی کند که مشروح آن در روزهای آتی منتشر خواهد شد.

انتهای پیام/

نظر شما
بازرگانی برنا
لالالند
دندونت
سلام پرواز
بازرگانی برنا
لالالند
دندونت
سلام پرواز
بازرگانی برنا
لالالند
دندونت
سلام پرواز