با عنوان «بهترین خود باش»؛

شعار جدیدترین برنامه شامگاهی شبکه آموزش مشخص شد

۱۳۹۸/۰۹/۲۷ - ۰۸:۵۴:۲۷
کد خبر: ۹۳۸۰۵۹
شعار جدیدترین برنامه شامگاهی شبکه آموزش مشخص شد
نشست خبری برنامه شامگاهی «خونه اینجاست» در فرهنگسرای رسانه برگزار شد.

به گزارش گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری برنا؛ در این نشست مسعود احمدی افزادی مدیر شبکه هفت سیما، مهدی خلجی مدیرگروه مهارت های تخصصی و عمومی شبکه هفت سیما، مریم فیروزی تهیه کننده، فوژان احمدی مجری، حمید پارسا مجری و گزارشگر حضور داشتند.

مریم فیروزی یکی از تهیه کنندگان برنامه «خونه اینجاست» در ابتدای نشست بیان کرد: این برنامه از روز یکشنبه ۱ دی ماه به مدت یک ساعت روزهای شنبه تا چهارشنبه روی آنتن شبکه هفت می رود. مدت هاست در تلاشیم این برنامه را بسازیم. در فضایی که برای این برنامه تدارک دیده ایم جرات کردیم وارد فضای جدیدی بشویم. این برنامه شامگاهی در حوزه مهارت های اجتماعی تدارک دیده شده است و برای تمام افراد جامعه دیدنی و سرگرم کننده و شاد کننده است. دو کار متفاوت قرار است در این برنامه انجام دهیم و آیتم های متفاوتی نیز طراحی کرده ایم که مخاطب محور است و تمام امید ما این است که دیده شویم و واکنش مردم را بگیریم. همچنین آیتم های پیش بینی شده را نیز خودمان تدارک دیده ایم. مردم خودشان را بیشتر از برنامه های معمول در برنامه ما خواهند دید.

مهدی خلجی مدیرگروه مهارت های تخصصی و عمومی شبکه هفت سیما در ادامه عنوان کرد:  مجوز ساخت این برنامه در اسفند ۹۷ صادر شد و جریان فکری از همان جا آغاز به کار کرد که ما باید چه کارهایی انجام دهیم. تاکید مدیر شبکه بر متفاوت بودن این برنامه بود که اگر بخواهیم برنامه ای بسازیم که خانواده محور با رویکرد مهارت اجتماعی باشد که همه شبکه ها این برنامه ها را دارند و ما باید یک کار ویژه انجام دهیم. ایده های مختلفی مطرح شد و افراد جوانی برای این کار آمدند.

وی گفت: از حدود دو ماه پیش چارچوب منسجمی را تشکیل دادیم که قرار است این برنامه زنده روی آنتن برود. برنامه ها از همان ابتدا نگاه و انتظارات مخاطب را متفاوت می کند که مخاطب با آن ارتباط بگیرد و برایش سوال پیش بیاید. همچنین با برنامه تعامل داشته باشند. از دکور تا خود برنامه، مدیر محترم ایده هایی به ما ارایه دادند و ما چون برنامه زنده است دشواری هایی هم داریم. فرم این برنامه نو است و تلاش می کنیم که جذاب باشد. نگاه و رویکرد اصلی این برنامه نگاه به لایه های واقعی و کف جامعه ای است که داریم و در برنامه های مختلف سیما دیده نشده است و ما به مسایلی ورود کردیم که بقیه به آن نپرداخته بودیم.

فوژان احمدی نیز در سخنانی بیان کرد: خوشحالم که شرایط این نشست فراهم شد که خود می تواند نقطه قوت این برنامه باشد.خوشحالم در شبکه آموزش که مدیرانی دغدغه مند و محتوامحور دارد، هستم. مدیرانی که اعتماد به جوانان می کنند. من قبلا تجربه حضور در برنامه های خانواده محور را داشته ام اما دغدغه ما این بود برنامه ای متفاوت بسازیم چرا که دغدغه خانواده ها نیز تغییر کرده است و اگر برنامه جدید نباشد، مخاطب را از دست می دهیم. سعی کردیم تمام آیتم ها تازگی داشته باشد. ضمن اینکه در شبکه های سیما برنامه شبانه گفتگو محور و خانوادگی نداریم. من فکر می کنم این برنامه محفل خوبی می تواند برای خانواده ها باشد.

تهیه کننده «خونه اینجاست» در ادامه با اشاره به اینکه آن چیزی که سرمایه اصلی و اصیل ما ایرانیان است خود ما هستیم، عنوان کرد: این دفعه به جای مطالبه از مسئولان از خودمان مطالبه کنیم و از خودمان نیز یاد بگیریم. این بار دوربین را برگردانده ایم به سمت مردم. نه مسئولان در برنامه ما هستند و نه کارشناسان به صورت همیشگی. شاید من برنامه ساز قبلا جرات ساخت این برنامه را نداشتم اما در جلسه ای که با مدیر شبکه داشتیم به ما کمک کرد، وارد فاز دیگری از برنامه سازی شویم و سعی کنیم وظیفه رسانه های خود را که جلوتر از نیاز داشتن است، انجام دهیم و من جرات ساخت این برنامه را پیدا کردم.

مسعود احمدی افزادی مدیرشبکه هفت نیز در سخنانی مطرح کرد: همه ما با تمام دشواری ها در حوزه رسانه می خواهیم یک قدم به سمت جلو برداریم. ما در حوزه شبکه آموزش در دوره جدید به دنبال مهارت هستیم. شعار ما مردم، آموزش و مهارت است. دانایی مبتنی بر توانایی می تواند ما را به جایی برساند اما متاسفانه ما مملو از دانش های صرف و محصور شدیم. از دانایی کمی دور شدیم و کمی بیشتر به سمت خوانش رفتیم.

وی افزود: ما در شبکه هفت به سمت مهارت حرکت کرده ایم. در برنامه خونه اینجاست می خواهیم بحث مهارت ها را مطرح کنیم. این برنامه بنا ندارد مشابه سایر برنامه های هم عرض خودش باشد و می خواهد فاصله با مردمی که از جنس کار و خیابان هستند، کمتر کند. مردم باید خودشان را در برنامه ببینند و این حق را دارند. باید یاد بگیریم که از مخاطب یاد بگیریم.

 

فیروزی در ادامه نشست اظهار کرد: شاید همه من را به عنوان تهیه کننده برنامه های علمی بشناسید اما زمانی که پیشنهاد این برنامه از سوی مدیر شبکه به من شد در ابتدا کمی نگران کننده بود اما تجربه من در این مدت محدود نشان داد که نگاه کردن به آدم ها ابتدا ساده است اما وقتی به آنها دقت می کنیم، می بینیم هر کدام از آنها داستان و زندگی متفاوتی دارند.

وی یادآور شد: اگر ما قرار است نسخه ای بپیچیم که به درد مردم کشور خودمان بخورد باید این نسخه ها را از مردم موفق خودمان یاد بگیریم. ما در حوزه تولید فکر در علوم انسانی کمی مشکل داریم. تئوری ها و تفکرات اصولی که باید مبنای تدریس دانشگاهی باشد نتوانستیم تولید کنیم و می خواهیم نشان دهیم می توان این موضوع را از مردم یاد گرفت. باید از مردم یاد بگیریم و از متفکران دانشگاهی می خواهیم از مردم یاد بگیرند و همچنین نسخه هایی را به کار ببریم که خودی باشد.

فیروزری با اشاره به اینکه شعار برنامه «خونه اینجاست» ،"بهترین خودت باش" است، اظهار کرد: ما در این برنامه فقط با خود فرد رو به رو هستیم و از هیچ کس دیگر سوال نداریم و فقط با خودمان طرف هستیم. ما می خواهیم بگوییم فقط از خودمان توقع داشته باشیم و از کسی چیزی نخواهیم. آینده نگرتر باید به مساله نگاه کنیم. ما امروز باید برای زندگی فردا آماده شویم و سعی کنیم که هر کاری از دستمان برمی آید انجام دهیم. در این برنامه مسئولی حضور ندارد چرا که ما از حضور مسئولان در برنامه ها نتیجه نگرفتیم.

تهیه کننده «خونه اینجاست» افزود: بخش عمده حضور مردم در برنامه ما دعوتی نیست و شرایطی را به لحاظ فنی برقرار کردیم که به صورت زنده با مخاطبان در راستای موضوع گفتگو کنیم. در بخشی دیگر ما با دوربین برنامه به سراغ افرادی که شناسایی شدند، می رویم و در نهایت میزبان مخاطبانی خواهیم بود که همه اعضای خانواده با ما تماس گرفته باشند.

وی درباره نام این برنامه نیز توضیح داد: از آنجا که هر فردی خانه را بیشتر از بقیه مکان هایی که در آن حضور دارد، دوست دارد، ایران هم خانه همه ما است و ما سعی داریم همه مردم خودشان را در برنامه ببینند و در کنار ما با احساس امنیت، جایگاه خودشان را پیدا کنند.

مجری برنامه «خونه اینجاست» در پاسخ به این پرسش که سطح پایین آوردن کلام در اجرای برنامه تا چه حد است، گفت: من کارهای دوستانم را با دقت در تلویزیون دنبال می کنم. چیزی که من در این سال ها یاد گرفتم این است که ما نماینده رسانه هستیم و رسانه مکانی مقدس  و امکان کم نظیری است که به فردی داده می شود. اینکه من مطالبه شخصی و تحلیل های فردی خود را روی آنتن بیاورم، اولین اشتباه یک مجری است. ما اول باید رسانه را خوب بشناسیم و الگوی اخلاق، ادب، تعامل، فرهنگ و .‌‌‌.. باشیم. موج جوانگرایی راه افتاده است و برخی از دوستان  راه را اشتباه می روند. آنها محور برنامه نیستند و برخی مجریان خود منشا دعوا هستند و اگر اتفاقی ناخواسته و یا اشتباهی رخ بدهد همه باید جوابگو باشند. افراد باید از ما الگو بگیرند. همان گونه که ما از مجریان برنامه ها در سال های گذشته که برنامه اجرا می کردند، الگو گرفتیم. اگر ما با ادبیات درست صحبت کنیم کسی نمی تواند بر ما خورده بگیرد‌.

نظر شما
بازرگانی برنا
لالالند
دندونت
سلام پرواز
بازرگانی برنا
لالالند
دندونت
سلام پرواز
بازرگانی برنا
لالالند
دندونت
سلام پرواز