امام جمعه بندرعباس:

مهارت آموزی و توانمندسازی راهکار برون رفت از مشکل اشتغال است

۱۳۹۸/۰۶/۳۱ - ۰۸:۰۱:۲۳
کد خبر: ۹۰۱۱۰۴
مهارت آموزی و توانمندسازی راهکار برون رفت از مشکل اشتغال است
به گزارش خبرگزاری برنا در هرمزگان،حجت الاسلام والمسلمین "عبادی زاده" در نشست شورای مدیران دستگاههای زیرمجموعه وزارت تعاون، کار ورفاه اجتماعی استان هرمزگان افزود: شعار " هر هرمزگانی یک مهارت"  می تواند نوید بخش آینده روشن برای ایجاد اشتغال در استان باشد و باید به این نکته که کار تنها به معنای پشت میزنشینی نیست توجه و در جهت اصلاح فرهنگ کار، تلاش کرد.
وی به جایگاه اثرگذار وزارت تعاون، کار ورفاه اجتماعی اشاره واضافه کرد: دستگاههای زیرمجموعه وزارت تعاون، کار ورفاه اجتماعی در استان به بیش از نیمی از جمعیت استان خدمات ارائه می دهند که این اهمیت، بیانگر این است که با همکاری تمام حوزه های مرتبط با یکدیگر، بخش زیادی از مشکلات و نارسایی ها  می تواند مرتفع شود.
امام جمعه بندرعباس در ادامه بر توانمندی تعاونی ها بویژه تعاونی های روستایی تاکید و اضافه کرد: تعاون یکی از بخش های مهم اقتصادی در کنار بخش دولتی و خصوصی است که باید به جایگاه واقعی خود در توسعه اقتصاد کشور برسد تا مردم به این بخش اعتماد بیشتری داشته باشند. 
وی اظهارداشت: بخش خصوصی نیز از جمله بخش هایی است که برای ایجاد اشتغال و توسعه اقتصادی می تواند نقش آفرینی کند و با توجه به فرموده مقام معظم رهبری که " بخش خصوصی رزمندگان جبهه اقتصادی کشور هستند" باید به بخش خصوصی اعتماد و با توجه به گستردگی کار شما مدیران، از این ظرفیت استفاده کرد.         
حجت الاسلام و المسلمین عبادی زاده خواستار برنامه ریزی در خصوص جلوگیری از افراد معتاد سایر استانها به هرمزگان شد و گفت: ورود این افراد علاوه بر پرداخت هزینه ها، سبب ناهنجاریهای اجتماعی نیز می شود.
وی بیان داشت: مهارت آموزی، ارایه تسهیلات و تشکیل تعاون بعنوان یک چرخه کامل می تواند زمینه های ایجاد اشتغال را فراهم کند.
در این نشست مدیرکل تعاون، کار ورفاه اجتماعی هرمزگان گفت: اداره کل تعاون، کار ورفاه اجتماعی بعنوان یک کارکرد اجتماعی نقش مهمی در فعل و انفعالات اجتماعی و اقتصادی استان دارد و رهنمودهای شما می تواند یاری رسان ما در راستای اهداف این مجموعه بزرگ باشد.
هادی ابراهیمی ضمن ارائه گزارشی از ترکیب شورای هماهنگی مدیران دستگاههای زیرمجموعه و وظایف شورا، تقویت تعاملات درون استانی، وحدت رویه و انسجام بخشی بین دستگاههای زیرمجموعه را از اهداف تشکیل این شورا ذکر کرد.
وی بیان داشت: با توجه به فعالیت حدود 30 هزار کارگاه در سطح استان و اشتغال بیش از 280 هزار بیمه شده اجباری و 326 هزار بیمه شده اصلی و بهره مند شدن بیش از نیمی از جمعیت استان از خدمات این وزارتخانه و همچنین وجود صنایع کوچک و بزرگ، بنادر و پالایشگاه و شرکتهای تعاونی در بخشهای مختلف، حفظ و صیانت از نیروی کار و رعایت موارد ایمنی و حفظ و ایجاد اشتغال وظیف سنگینی است که در این زمینه  نیازمند حمایت همه  هستیم.
ابراهیمی در ادامه بر ضرورت تغییر نگاه به شغل از پشت میزنشینی به کارآفرینی تاکید واضافه کرد: برای ایجاد اشتغال پایدار که منجر به افزایش رفاه و تقویت بنیان های اجتماعی خانوارها می شود، باید فرهنگ کار را تقویت و گفتمانی در استان راه اندازی کنیم  که افراد از حقوق بگیری دولت به سمت کارآفرینی رفته و همراه با مهارت آموزی، بخش از مشکل اشتغال استان برطرف شود.
رئیس شورای هماهنگی مدیران دستگاههای زیرمجموعه وزارت تعاون، کار ورفاه اجتماعی از نقش بخش تعاون بعنوان یک راهکار مهم در جهت توسعه اقتصادی و عدالت اجتماعی نام برد و افزود: با توجه به اینکه برای توسعه این بخش، برنامه های مختلفی پیش بینی شده، رعایت قانون فصل الخطاب ما در حوزه تعاون است.
پیشگری از حوادث ناشی از کار، پرداخت صورت وضعیت پیمانکاران توسط دستگاههای اجرایی، راه اندازی سامانه جامع روابط کار بمنظور کمک به امور کارگران و کارفرمایان و سامانه اشتغال از دیگر مواردی بود که توسط مدیرکل تعاون، کار ورفاه اجتماعی هرمزگان در این نشست مطرح و خواستار همکاری امام جمعه در این موارد شد.
در این نشست مدیران دستگاههای عضو شورای هماهنگی نیز مسایل  خود را مطرح و امام جمعه آمادگی خود را برای همکاری با تمام دستگاهها، اعلام کرد. 

 

نظر شما
بازرگانی برنا
لالالند
دندونت
سلام پرواز
بازرگانی برنا
لالالند
دندونت
سلام پرواز
بازرگانی برنا
لالالند
دندونت
سلام پرواز