استاندار کرمان:

شورای گفت‌وگو را اداری نکنیم/توان تامین مالی پروژه‌های استان از بازار سرمایه را نداریم

۱۳۹۹/۱۱/۱۶ - ۰۸:۳۱:۵۳
کد خبر: ۱۱۳۱۷۶۰
شورای گفت‌وگو را اداری نکنیم/توان تامین مالی پروژه‌های استان از بازار سرمایه را نداریم
استاندار کرمان با بیان این‌که به دلیل عدم اعتماد مردم و شرکت‌ها به بازار سرمایه نمی‌توان از این ظرفیت استفاده کرد، گفت: «11 درصد بازار سرمایه در اختیار چند شرکت بزرگ کرمانی است اما اگر بخواهیم در استان جاده بسازیم و یا طرح عمرانی دیگری را انجام دهیم، توان تامین مالی این پروژه‌ها را از بازار سرمایه نداریم».

به گزارش خبرگزاری برنا؛ علی زینی‌وند، در یکصدودومین نشست شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی کشور یکی از مسائل اساسی کشور را مسئله‌ی تامین مالی دانست و گفت: «وزیر اقتصاد از سهم بازار سرمایه برای تامین مالی پروژه‌ها سخن گفتند اما در حال حاضر به دلیل عدم اعتماد مردم و شرکت‌های صاحبان سرمایه به این بازار مهم، این ظرفیت فعال نمی‌شود و نمی‌توان از آن استفاده کرد».

 با اشاره به اینکه در استان کرمان چند شرکت مهم مانند مس کرمان، گل‌گهر سیرجان، گهر زمین، مس شهید باهنر و ... فعال هستند و 11 درصد از بازار سرمایه را در اختیار دارند، ادامه داد: «اما اگر بخواهیم در استان جاده بسازیم و یا طرح عمرانی دیگری را انجام دهیم، توان تامین مالی این پروژه‌ها را از بازار سرمایه نداریم».

وی تاکید کرد: «باید به این موارد در شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی پرداخته تا حل شود و همچنین در صورت رفع محدودیت‌های ناشی از تحریم‌ها می‌توان در مورد فاینانس و سرمایه‌گذاری خارجی مباحثی مطرح شود».

زینی‌وند اظهار کرد: «در حوزه بانک‌ها به ویژه مقررات‌زدایی، اتفاقات بسیار خوبی در دو دوره‌ی اخیر فعالیت وزارت اقتصاد روی داده اما به نظر می‌رسد در حال حاضر به دلیل تحریم‌ها، رها شده که باید ادامه یابد».

استاندار کرمان افزود: «درخواست داریم شورای گفت‌وگو را اصلا اداری نکنیم و بگذاریم این شورا در مقررات‌زدایی، سیاستگذاری و البته جلوگیری از مقررات‌افزایی پیش رود».

وی بیان کرد: «بخش خصوصی حرف برای گفتن دارد و باید از این ظرفیت و پیشنهادهای آن‌ها استفاده شود، زیرا دولت به دلیل درگیر بودن در فعالیت‌های اجرایی، فرصت فکر کردن ندارد».

زینی‌وند در رابطه با فعالیت اتاق کرمان گفت: «اتاق کرمان اندیشکده تشکیل داده، کار راهبری انجام می‌دهد، در بحث مقررات‌زدایی کار عظیمی صورت داده و پنجره‌ی واحد الکترونیکی را پیش می‌برد».

وی ادامه داد: «کارگروه توسعه‌ی زیرساخت‌های استان را به اتاق کرمان واگذار کرده‌ایم که چشم‌انداز نیازهای زیرساختی 10 سال آینده‌ی استان را در یک ماه تعریف کرده‌اند».

استاندار کرمان بیان کرد: «گل‌گهر سیرجان تا سال 1404 حدود 1800 مگاوات برق نیاز دارد اگر چه برق در کشور سراسری است اما استان‌ها باید سهم خود را انجام دهند که در این زمینه در کرمان تولید و مصرف برق مساوی است، به همین دلیل به گل‌گهر سیرجان و مس سرچشمه تکلیف شده تا پایان سال سه نیروگاه 500 مگاواتی ترکیبی کلنگ‌زنی کنند که اولین آن در بهمن‌ماه انجام خواهد شد».

زینی‌وند، در ادامه پرداختن به ظرفیت‌های معطل‌مانده‌ی کشور، صنایع کوچک و متوسط، مشاغل خانگی و توسعه‌ی صادرات را مورد تاکید قرار داد.

یکصدودومین نشست شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی کشور به تقدیر از شوراهای استانی برگزیده بر اساس ارزیابی عملکرد شش ماهه‌ی نخست سال 99 توسط دبیرخانه‌ی شورا اختصاص داشت که در این راستا استان‌های اصفهان و خوزستان رتبه‌ی اول مشترک، خراسان رضوی و کرمان، رتبه‌ی دوم مشترک و بوشهر رتبه‌ی سوم را به خود اختصاص دادند.

در این نشست از علی زینی‌وند، استاندار کرمان و سیدمهدی طبیب‌زاده، رئیس اتاق کرمان به عنوان رئیس و دبیر شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی استان کرمان با اهدای لوح تقدیر، قدردانی شد.

گفتنی است تاکنون 56 نشست شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی در استان کرمان برگزار شده و شورای استانی کرمان پیش از این در سال‌های 95 و 98 نیز توانسته در جمع برترین‌های کشور قرار گیرد.

 

نظر شما
بازرگانی برنا
لالالند
دندونت
سلام پرواز
بازرگانی برنا
لالالند
دندونت
سلام پرواز
بازرگانی برنا
لالالند
دندونت
سلام پرواز