فرماندار طارم:

تکمیل پروسه تولید- فرآوری- بسته بندی- بازاریابی جهت ایجاد ارزش افزوده برای محصولات تولیدی طارم دنبال می شود

۱۳۹۸/۰۵/۱۲ - ۱۳:۵۱:۴۳
کد خبر: ۸۸۰۰۹۵
مقام عالی دولت در شهرستان از فعالیت 32 واحد فرآوری زیتون در شهرستان خبر داد و افزود: با توجه با حجم بالای محصولات تولیدی این تعداد واحد فرآوری پاسخگوی نیاز شهرستان نیست و ما نیازمند استقرار واحد های فرآوری بیشتری هستیم وی تصریح کرد: سیاست شهرستان تنها افزایش واحدهای فرآوری نیست بلکه ما به دنبال تکمیل پروسه تولید- فرآوری- بسته بندی- بازاریابی جهت ایجاد ارزش افزوده برای محصولات کشاورزان هستیم.

به گزارش خبرگزاری برنا از استان زنجان؛ جلسه برنامه ریزی جهت برگزاری جشنواره زیتون با ریاست ستار صفری فرماندار طارم و با حضور معاونین سیاسی اجتماعی و برنامه ریزی و هماهنگی امور عمرانی فرماندار و اعضای سازمان بسیج دانش آموزی برگزار گردید.

در این جلسه فرماندار طارم اظهار داشت: شهرستان طارم با جمعیت بالغ بر 50 هزار نفر و اشتغال 60 درصدی نیروی فعال در بخش کشاورزی، بالغ بر 60 نوع محصول زراعی و باغی تولید می کند که در برخی اقلام تولیدی جایگاه کشوری دارد.

وی افزود: منطقه طارم با دارا بودن آب و هوای منحصر به فرد و خاک مناسب امکان کشت محصولات نیمه گرمسیری را داراست به طوری که کشت و برداشت مرکبات و محصولاتی مانند پسته نیز در شهرستان وجود دارد.

صفری با بیان اینکه اولویت اصلی اقتصاد شهرستان بر پایه کشاورزی است تصریح کرد: در حال حاضر به دلیل کمبود منابع آبی در کشور و شهرستان طارم گسترش افقی کشاورزی امکان پذیر نبوده و اولویت حفظ و تثبیت وضع موجود است.

فرماندار طارم افزایش عملکرد و بالا بردن میزان بهره وری را سیاست اصلی شهرستان در حوزه کشاورزی برشمرد و اظهار داشت : در طی چند سال گذشته اقدامات مطلوبی در این راستا صورت گرفته به طوری که طارم با برداشت40 تن محصول زیتون در هکتار در دنیا رکورد دار است و در تلاشیم این افزایش عملکرد را در سایر محصولات زراعی و باغی نیز گسترش دهیم.

این مسئول با بیان این مطلب که خام فروشی محصول به زیان کشاورزان می باشد گفت: توسعه صنایع فرآوری و بسته بندی از اولویت هایی است که به صورت جدی در شهرستان دنبال می شود و به افرادی که متقاضی سرمایه گذاری در این زمینه باشند با اعطای تسهیلات ارزان قیمت و تسهیل گری در واگذاری اراضی ملی حمایت می شود.

مقام عالی دولت در شهرستان از فعالیت 32 واحد فرآوری زیتون در شهرستان خبر داد و افزود: با توجه با حجم بالای محصولات تولیدی این تعداد واحد فرآوری پاسخگوی نیاز شهرستان نیست و ما نیازمند استقرار واحد های فرآوری بیشتری هستیم.

صفری ادامه داد : سیاست شهرستان تنها افزایش واحدهای فرآوری نیست بلکه ما به دنبال تکمیل پروسه تولید- فرآوری- بسته بندی- بازاریابی جهت ایجاد ارزش افزوده برای محصولات کشاورزان هستیم.

فرماندار طارم سپس تاکید کرد: توجه صرف به امر تولید آفتی است برای شهرستان و بایستی تشکل های مردمی جهت ارتقای قدرت چانه زنی  مردم و عرضه محصول با قیمت مناسب تر تشکیل شود ولی به دلیل اینکه محقق نشده همواره مردم انتظار دارند دولت به این امر ورود نماید در حالی که دولت وظیفه سیاست گذاری داشته و فراهم کننده بستر برای تولید کننده و مصرف کننده را دارد.

وی در ادامه با اشاره به ظرفیت های بالقوه شهرستان طارم در حوزه گردشگری از قبیل آب و هوای منحصر به فرد ، مناطق بکر و طبیعی، آثار باستانی، بقاع متبرکه و .... تصریح کرد: صرف وجود این ظرفیت ها جاذب گردشگر نیست و بایستی اقداماتی صورت گیرد که به حضور گردشگر و افزایش منابع درآمدی در شهرستان منجر شود و پایداری سکونت در طارم را به دنبال داشته باشد.

مقام عالی دولت در شهرستان با بیان اینکه طرح های مختلفی در چند سال اخیر در حوزه گردشگری در شهرستان آغاز و هم اکنون نیز به صورت جدی دنبال می شود خاطر نشان کرد: به جهت سرمایه گذاری صورت گرفته توسط نظام مقدس جمهوری اسلامی و سرمایه گذاری بخش خصوصی، طارم تنها شهرستانی است که بر اساس آمار سرشماری سال 95 جمعیت روستایی آن رشد مثبتی داشته است.

صفری با اشاره به اجرای سه پروژه ملی راه ارتباطی در شهرستان طارم عنوان کرد: این پروژه ها نیازمند اعتبار کلانی است ولی پیشبرد این پروژه ها به صورت جدی پیگیری می شود تا مجموعه عوامل وجود زیرساخت ها و پتانسیل های بالقوه شهرستان منجر به توسعه همه جانبه منطقه گردد.

صفری با اعلام این خبر که تلاش خواهد شد جشنواره زیتون امسال برگزار گردد گفت: جشنواره بایستی با اهداف مشخص برگزار شود تا موجب ایجاد رضایتمندی مردم گردد در غیر اینصورت برگزاری جشنواره بدن تحقق اهداف پیش بینی شده با توجه به هزینه های بالای آن توجیه پذیر نیست.

وی حضور صنایع بزرگ، کشاورزان تولید کننده، تولید کنندگان صنایع تبدیلی، و عرضه کنندگان عمده کشور در این جشنواره بسیار مهم دانسته و افزود: هدف از برگزاری جشنواره، جذب گردشگر و برقراری تعامل و ارتباط پایدار بین تولیدکننده و بازار فروش و ایجاد ارزش افزوده برای محصولات تولیدی شهرستان است.

 وی برگزاری این جشنواره را نیازمند یک کار تیمی عنوان نمود و گفت: جهت برگزاری این جشنواره از ظرفیت دستگاههای اجرایی، بخش خصوصی و اعضای سازمان بسیج دانشجویی استفاده خواهد شد.

 

نظر شما
بازرگانی برنا
لالالند
دندونت
سلام پرواز
بازرگانی برنا
لالالند
دندونت
سلام پرواز
بازرگانی برنا
لالالند
دندونت
سلام پرواز