رئیس فدراسیون دو و میدانی:

شمار بیمه‌شدگان ورزش دو و میدانی استان سمنان افزایش یابد

|
۱۳۹۹/۱۲/۱۳
|
۱۲:۴۶:۰۱
| کد خبر: ۱۱۴۶۳۹۳
شمار بیمه‌شدگان ورزش دو و میدانی استان سمنان افزایش یابد
رئیس فدراسیون دو و میدانی گفت: تعداد بیمه‌شدگان این ورزش در برخی شهرستان‌های استان سمنان بسیار کم است و لازم است شمار بیمه‌شدگان ورزشی استان افزایش یابد.
 به گزارش خبرگزاری برنا از سمنان؛ هاشم صیامی رئیس فدراسیون دوومیدانی در مجمع عمومی سالیانه هیات دو و میدانی استان سمنان در سالن اجتماعات اداره کل ورزش و جوانان این استان گفت: روز گذشته مسابقات دو و میدانی کشوری با حضور ۷۰۰ ورزشکار برگزار شد و تیم استان سمنان توانست مقام چهارم کشوری را کسب کند که این نشانه ظرفیت و توانایی بالای استان سمنان در این ورزش است.
وی افزود: مسابقات دو و میدانی نوجوانان آسیا و جوانان جهان سال آینده برگزار می‌شود و استان سمنان با برگزاری لیگ استانی، زمینه حضور پنج ورزشکار نوجوان در تیم ملی را فراهم کند.
رئیس فدراسیون دو و میدانی گفت: لازم است نقش آموزش و پرورش استان سمنان در همکاری با هیات‌های ورزشی به ویژه دو و میدانی پررنگ‌تر شود.
صیامی بیان کرد: به منظور استفاده بانوان از پیست دو و میدانی ولایت واقع در مرکز استان سمنان برنامه‌ریزی شود به طوری که صبح‌ها این پیست در اختیار بانوان قرار بگیرد.
وی ادامه داد: لازم است همه استان‌ها در پیشبرد و ارتقاء ورزش دو میدانی کشور ایفای نقش کنند و این وظیفه تنها بر عهده پایتخت نشینان نیست.
رئیس فدراسیون دو و میدانی با تاکید بر لزوم حمایت بیشتر از مربیان این ورزش در استان سمنان گفت: نقش مربیان ورزشی در تربیت ورزشکاران جوان اهمیت زیادی دارد و جایگاه آینده این ورزش در کشور بستگی به مربیان امروز دارد.
صیامی گفت: با توجه به نزدیکی استان سمنان به پایتخت و وجود پیست دو و میدانی مناسب در مرکز این استان، زمینه میزبانی استان سمنان برای مسابقات در رده‌های پایه فراهم می‌شود.
وی افزود: ورزش دو و میدانی در استان سمنان شرایط خوبی دارد و چرخ پیشرفت این ورزش در استان به چرخش در آمده است.
مشاور عالی رئیس فدراسیون دو و میدانی نیز در این نشست با بیان اینکه در سفرهای استانی، مدیران ورزشی استان ارزیابی می‌شوند گفت: سطح استان سمنان در ورزش دو و میدانی بالاتر از انتظار ارزیابی شد و این استان می‌تواند در آینده موفقیت‌های زیادی کسب کند.
محسن برزگر محمدی بیان کرد: یک ششم مدال‌های المپیک مربوط به ورزش دو و میدانی است و دسترسی به مقام در این رشته ممکن است و مقام ایران در المیک با تکیه بر این ورزش به دست می‌آید.
وی افزود: بودجه فدراسیون دو و میدانی ۵۳ میلیارد ریال است و این بودجه کفایت نیازها را نمی‌کند اما با جذب حامی مالی تجهیزات مهمی خریداری شد و به زودی در اختیار استان‌ها قرار می‌گیرد.
مشاور عالی رئیس فدراسیون دو و میدانی با بیان اینکه این فدراسیون جزو چهار فدراسیون برتر کشور است گفت: تلاش هیات‌های استان‌ها به فدراسیون انگیزه تلاش و بیشتر و عملکرد بهتر می‌دهد.
وی افزود: برای ساخت پیست سرپوشیده دو و میدانی در مرکز استان سمنان حمایت مالی جذب شود و عملیات ساخت آغاز شود.

 

نظر شما
جوان سال
جوان سال
پیشنهاد سردبیر
جوان سال
جوان سال
جوان سال
جوان سال
شاتل
بانک رفاه
پایگاه اطلاع رسانی شهرداری مشهد
رایتل
بانک سپه
اکت
بلیط هواپیما
بازرگانی برنا
دندونت
آژانس عکس برنا
تشریفات شایسته
شاتل
بانک رفاه
پایگاه اطلاع رسانی شهرداری مشهد
رایتل
بانک سپه
اکت
بلیط هواپیما
بازرگانی برنا
دندونت
آژانس عکس برنا
تشریفات شایسته
شاتل
بانک رفاه
پایگاه اطلاع رسانی شهرداری مشهد
رایتل
بانک سپه
اکت
بلیط هواپیما
بازرگانی برنا
دندونت
آژانس عکس برنا
تشریفات شایسته