محمد مسلمی‌پور در گفت‌وگو با خبرگزاری برنا:

خوشبختانه از داوری آسیب ندیدیم/ تراکتور برای قهرمانی می‌جنگد

|
۱۳۹۹/۱۱/۲۸
|
۰۷:۱۵:۲۷
| کد خبر: ۱۱۳۷۸۲۸
خوشبختانه از داوری آسیب ندیدیم/ تراکتور برای قهرمانی می‌جنگد
تراکتوری‌ها که نوسانات زیادی داشتند موفق شدند سایپا را شکست دهند تا روند بهتری زیر نظر مسعود شجاعی پیدا کنند.

محمد مسلمی‌پور، بازیکن تیم فوتبال تراکتور تبریز، درباره پیروزی تیمش مقابل سایپا تهران به خبرنگار گروه ورزشی خبرگزاری برنا گفت: درست است که ما روی غافلگیری در دقایق ابتدایی بازی گل خوردیم اما خیلی زود خودمان را جمع و جور کردیم و دو گل زدیم و توانستیم در تهران سایپا را از پیش‌رو برداریم. 

این بازیکن درمورد قضاوت داور ادامه داد: به نظر من گل سایپا خطا بود و داور پشت دروازه هم دید اما داور وسط توجهی به تصمیم او نکرد و تنها شانسی که آوردیم این بود که توانستیم نتیجه را جبران کنیم وگرنه باز هم از داوری آسیب می‌دیدیم و معلوم نبود چه زمانی بتوانیم این موضوع را جبران کنیم. 

این بازیکن درباره عملکرد کلی تیم تراکتور در نیم فصل اول گفت: من که قبلا هم گفته بودم ما فقط برای قهرمانی می جنگیم و این هشتمی جدول را اصلا جدی نگیرید زیرا ما در نیم فصل دوم با قدرت بیشتری بر می‌گردیم. این را هم بگویم که آنقدر امتیاز تیم‌ها به هم نزدیک است که ما با تیم صدر جدول فقط 6 امتیاز اختلاف داریم و واقعا قابل جبران است. 

مسلمی‌پور درمورد دیدار با نفت مسجد سلیمان افزود: برد مقابل سایپا را فراموش کردیم و خودمان را برای حضور مقتدرانه در نیم فصل دوم آماده می‌کنیم. نفت مسجد سلیمان در خانه تیم خطرناکی نشان داده اما ما با یک برنامه‌ریزی دقیق و اهدافی که در سر داریم می‌رویم آنها را شکست دهیم. 3

نظر شما
جوان سال
جوان سال
پیشنهاد سردبیر
جوان سال
جوان سال
جوان سال
جوان سال
بانک سپه
رایتل
اکت
بلیط هواپیما
بازرگانی برنا
دندونت
آژانس عکس برنا
تشریفات شایسته
بانک سپه
رایتل
اکت
بلیط هواپیما
بازرگانی برنا
دندونت
آژانس عکس برنا
تشریفات شایسته
بانک سپه
رایتل
اکت
بلیط هواپیما
بازرگانی برنا
دندونت
آژانس عکس برنا
تشریفات شایسته