راه اندازی کارخانه روغن کشی پشم در خراسان جنوبی

|
۱۳۹۹/۱۱/۲۱
|
۰۹:۵۱:۵۴
| کد خبر: ۱۱۳۴۵۲۱
راه اندازی کارخانه روغن کشی پشم در خراسان جنوبی
رئیس سازمان امور عشایر کشور از برنامه این سازمان برای راه اندازی کارخانه روغن کشی پشم عشایر در خراسان جنوبی خبر داد.
به گزارش برنا خراسان جنوبی، علائی مقدم گفت: در شورای عالی عشایر استان در بیرجند مقرر شد این کارخانه با مشارکت بخش خصوصی و اتحادیه دامداران با هدف جلوگیری از خروج ارز از کشور این کارخانه در استان راه اندازی شود.
 
وی با اشاره به ورود سالانه ۲۰۰ تن پشم به کشور، افرود: راه اندازی کارخانه روغن کشی پشم دام سبک عشایر با تفاهم انجام شده با استاندار در استان اجرا خواهد شد. 

وی با اشاره به حمایت‌های سازمان امور عشایر برای کاهش اثرات خشکسالی اگفت: در این رابطه اعتبار مورد نیاز به استان در قالب تسهیلات کم بهره ۴ درصدو با ضمانت  زنجیره ای بین عشایر توزیع می‌شود. 
معاون وزیر جهادکشاورزی افزود: برای تأمین کنسنانتره و علوفه دام ۱۰ میلیارد تومان به خراسان جنوبی اختصاص یافت.
وی گفت: در سال جاری ۲۳ هزار تن نهاده دامی در خراسان جنوبی بین عشایر توزیع شد.
وی با اشاره به اینکه به دلیل کاهش ۵۶ درصدی بارندگی‌ها در استان گفت: ۵۰۰ تن نهاده دامی به خراسان جنوبی اختصاص یافت.

علائی مقدم با بیان اینکه سهم خراسان جنوبی از پنل‌های خورشیدی هزار و ۲۰۰ پنل است، به بهره برداری از ۱۳ خانه بهداشت سیار عشایری و جذب ۳۵ میلیارد تومان تسهیلات ارزان قیمت برای حمایت از تولیدات عشایر در این استان اشاره کرد.

 

نظر شما
پیشنهاد سردبیر
رایتل
قیمت و خرید طلای آب شده
بانک صادرات
پایگاه اطلاع رسانی شهرداری مشهد
بلیط هواپیما
دندونت
رایتل
قیمت و خرید طلای آب شده
بانک صادرات
پایگاه اطلاع رسانی شهرداری مشهد
بلیط هواپیما
دندونت
رایتل
قیمت و خرید طلای آب شده
بانک صادرات
پایگاه اطلاع رسانی شهرداری مشهد
بلیط هواپیما
دندونت