معاونت امور زنان وخانواده ریاست جمهوری اعلام کرد:

توانمندسازی ۷۷۰۰ زن سرپرست خانوار مناطق حاشیه نشین در ۳ سال گذشته

۱۴۰۰/۰۴/۰۷ - ۱۳:۱۳:۴۸
کد خبر: ۱۱۹۹۴۰۷
توانمندسازی ۷۷۰۰ زن سرپرست خانوار مناطق حاشیه نشین در ۳ سال گذشته
معاونت امور زنان وخانواده ریاست جمهوری توانست با همکاری سازمان‌های مرتبط و اجرای طرح توانمندسازی زنان سرپرست خانوار در سکونتگاه‌های غیررسمی در هفت مرحله ۷۷۰۰ نفر از این بانوان را تحت پوشش قرار داده و جهت دریافت تسهیلات به بانک معرفی کند.

به گزارش برنا؛ این معاونت با همکاری وزارت کشور، سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای و موسسه کاردوک، طرح توانمندسازی زنان سرپرست خانوار در سکونتگاه های غیررسمی را در هفت مرحله و با رویکرد توسعه کسب و کارهای خرد و هدف پیشگیری از آسیب های اجتماعی به اجرا درآورد.

در مرحله اول این طرح شامل آماده سازی نهادها، سازمان ها، رابطان و تسهیلگران بود که در ۱۵ استان و ۱۸ شهرستان اجرایی شد. به این منظور هماهنگی و تعامل شرکت دانش پژوهان کاردوک با نهادها و ارگان های همکار، انتخاب رابطان و تسهیلگران استانی و برگزاری کارگاه های آموزشی انتقال مفاهیم شاخص های مدل به رابطان  و تسهیلگران در این مرحله صورت پذیرفت.

در دومین مرحله طرح شناسایی محلات هدف و ارزیابی دارایی های محله، تعامل با خیرین و سمن های محله، تحلیل بازار و شناخت کسب و کارهای پیشرو در محله و برگزاری جلسات عمومی جهت معرفی طرح جامعه هدف در ۸۶ محله به اجرا درآمد.

بر اساس این گزارش در مرحله سوم که تشکیل گروه بود، تشویق به تشکیل گروه های مشارکت محلی متشکل از زنان سرپرست خانوار در محلات و ایجاد وفاق برای تشکیل گروه توسط تسهیلگران محلی، انجام شد و نهایتاً منجر به تشکیل گروه های ۱۲-۸ نفره شد.

آموزش مهارت های فرهنگی - اجتماعی، اقتصادی و کسب و کار مرحله بعدی این طرح بود که در آن مشخص کردن توانایی‌های گروه، انتقال نتایج بررسی های تحلیل بازار و مطالعات اسناد بالادستی، تعیین زمینه کار مناسب گروه و آغاز فرآیند آموزش مهارت فنی و حرفه ای به همراه آموزش ۷۷۰۰ نفر به مرحله اجرا درآمد و این افراد در گام بعدی که آموزش مهارت های فنی و حرفه ای و آغاز فرآیند توانمندسازی و آموزش مهارت های تخصصی بود، به سازمان فنی و حرفه ای معرفی شدند.

پس از طی مراحل فوق فرآیند تولید محصول و اتصال به بازار، تکمیل آموزش مهارت های اقتصادی و کسب و کار و تکمیل آموزش ارتباط با بازار اجرایی شد و در نهایت با تشکیل صندوق های خرد محله ای، ارائه آموزش های مالی، تهیه طرح های کسب و کار، اعتبارسنجی لازم انجام شد و معرفی به بانک برای دریافت تسهیلات صورت پذیرفت.

این طرح ضمن اجرا برای صدها تن از زنان سرپرست خانوار در حاشیه شهرها و سکونتگاههای غیر رسمی، اینک مراحل الگوسازی را با موفقیت به نتیجه رسانده و می تواند برای رفع مشکلات این بانوان تداوم یابد.

نظر شما
بازرگانی برنا
لالالند
دندونت
سلام پرواز
بازرگانی برنا
لالالند
دندونت
سلام پرواز
بازرگانی برنا
لالالند
دندونت
سلام پرواز